POZIV ZA TOURPHOTO 2014.

JOŠ NIJE KASNO PRIJAM FOTOGRAFIJA JE DO 31.LISTOPADA/OKTOBRA 2014.

 

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Foto kino klubom Drava iz Đurđevca objavljuje natječaj za
10. Međunarodnu reviju turističke fotografije “TOURPHOTO 2014”
/ Putovanje, zimovanje, ljetovanje, smještaj, gastronomija, biciklizam, jahanje, lov, planinarenje, pustolovni turizam, rafting, sportski ribolov, vjerski turizam, zdravstveni turizam i tako dalje/

UVJETI SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja imaju svi turisti i fotografi iz Republike Hrvatske i inozemstva
KATEGORIJE
A – Turizam kontinetalne Hrvatske         B - Turizam Koprivničko križevačke županije
Autorice/autori mogu poslati najviše po 3 crno – bijele ili kolor fotografije u svakoj kategoriji.
Uz kandidirane fotografije treba dostaviti prijavnicu s podacima: ime i prezime autorice/autora fotografije, adresu, broj mobitela, e-mail, naziv fotografije i mjesto snimanja. Prijavnicu treba slati na posebnom Word dokumentu. Fotografije i prijavnice šaljite e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  u formatu JPG 300×200 mm – 300 dpi, ili na CD-u na adresu: Foto kino klub Drava, HR-48350 Đurđevac, p.p. 24

KALENDAR IZLOŽBE
- prijam fotografija do 31. listopada /oktobra 2014.
- otvaranje izložbe i objava odluka žirija 15. studenoga/novembra  2014. na portal,
objava fotografija 01. prosinca/decembra 2014. na portalu  www.tz-koprivnicko-krizevacka.hr

SELEKCIJA, ŽIRI I NAGRADE :
   Autore i fotografije za izložbu te kandidate za nagrade odabrat će selektor Kruno Heidler, predsjednik Foto kino kluba Drava. Nagrade će dodijeliti tročlani međunarodni žiri čiji članovi su vrsni poznavatelji turizma i fotografije. Odluke žirija su konačne i neopozive. Žiri će dodijeliti po jednu prvu, drugu i treću nagradu te najviše tri diplome i tri pohvale u svakoj kategoriji. Prva nagrada u obje kategorije je vikend boravak za dvije osobe u Hotelu “Picok” u Đurđevcu, u vrijeme održavanja manifestacije “Picokijada 2015.” Troškove putovanja snose nagrađeni autori. Nagrade se ne mogu unovčiti niti prenijeti na druge osobe. Druga i treća nagrada u obje kategorije su poklon paketi. Povodom 10. godišnjice revije turističke fotografije “Tourphoto”, organizator dodatno nagrađuje po tri najbolja autora u obje kategorije  besplatnim sudjelovanjem na konjičkom fotosafariju Bilogorom u 2015. godini.
Sudjelovanjem na 10. Međunarodnoj reviji turističke fotografije «TOURPHOTO 2013» autorice i autori prihvaćaju uvjete  ovog natječaja.
Organizator pridržava pravo reprodukcije fotografija u nekomercijalne svrhe, osim u slučaju izričite zabrane autora  u pisanom obliku. Radovi izabrani za izlaganje i konkurenciju za nagrade biti će reproducirani u katalogu izložbe.
Organizacijski odbor “TOURPHOTO 2014”, Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Koprivnica, 23. travnja/aprila 2014.
Posebno podsjećamo sudionike 14 podravskih fotosafarija u organiziciji Foto kino kluba Drava na njihove bogate arhive s fotografijama područja Koprivničko - križevačke županije.

                   PRIJAVNICE MOŽETE UZETI SA SLUŽBENE STRANICE www.tz-koprivnicko-krizevacka.hr

Prijavnice:

Hrvatska / Engleska

Prognoza vremena

Mladi robotičari

Slanje vijesti za objavu ...

Sve što mislite da bi trebalo objaviti na ovim web stranicama možete poslati na slijedeći e-mail:

zrendula @ gmail.com

 

P.S.: Također molim da mi se tako šalju i vijesti iz Udruga članica Gradske ZTK