Dobro došli! Welcome! Willkomen! :-)

Evo konačno stranica Zajednice tehničke kulture!

Ovdje ćemo se predstaviti, dati Vam mogućnost da nas bolje upoznate, obavještavati Vas o našem radu i radu naših suradnika i članica te vas pozvati da se uključite u rad postojećih udruga, koje su naši članovi.

Ako ne postoji klub/udruga koje pokriva područje koje je vama zanimljivo (npr. modelarstvo/maketarstvo, robotika, automobilizam, old-tajmeri, astronomija, ekologija, mikroelektronika, inventivna djelatnost, jedriličarstvo, podvodne aktivnosti, prometna kultura, tehničke sportske aktivnosti na vodi, zrakoplovstvo, redovne aktivnosti osposobljavanja mladih i građana…) možemo ga zajedno osnovati, pomoći oko financiranja, prezentacije javnosti, animiranja članova i mladih i sl.

Nisu svi za šport ili kulturu ili nešto drugo, neki imaju talent i afinitet za računala, elektroniku i tehniku općenito. Mi smo tu da svima takvima omogućimo da se povežu, da rade i uče o područjima koje ih zanimaju, da kvalitetno i konstruktivno utroše svoje vrijeme, da svoja znanja i iskutvo stave u službu zajednice u kojoj žive.

Pridružite nam se i pomognite nam da učinimo nešto dobro za grad u kojem živimo. Sponzorirajte naš rad i rad naših članica, nađite i pratite ljude koje biste danas-sutra htjeli vidjeti kao zaposlenike svoje tvrtke…

Prognoza vremena

Mladi robotičari

Slanje vijesti za objavu ...

Sve što mislite da bi trebalo objaviti na ovim web stranicama možete poslati na slijedeći e-mail:

zrendula @ gmail.com

 

P.S.: Također molim da mi se tako šalju i vijesti iz Udruga članica Gradske ZTK